Un pas més cap a la normalitat democràtica a l’Ajuntament de Mataró

Amb l’entrada del company David Lloveras com a nou regidor de l’Ajuntament de Mataró, donem un pas més cap a la normalitat democràtica ja que recuperem una tercera part de la representació que ens va concedir la ciutadania a les darreres eleccions municipals.

A partir de febrer passarem a tenir un 66% de la nostra representació després de les marxes de dues de les regidores de VOLEMataró durant aquesta legislatura. És a dir, que arrosseguem molts mesos que només ens han deixat treballar a un terç del nostre potencial. I si amb una regidora hem estat capaços de fer tot el que s’ha aconseguit, imagineu-vos si haguéssim disposat dels tres que ens van concedir els mataronins i les mataronines a les eleccions municipals del 2015. Però el joc democràtic té aquestes escletxes que algunes persones els agrada aprofitar per benefici propi.

Amb el nou regidor tindrem més capacitat de solucionar els problemes de la gent, arribar a acords pel bé de Mataró i tirar endavant les propostes que considerem importants pels mataronins i les mataronines. Una capacitat d’acord i de diàleg que no ha tingut el govern del PSC i David Bote, que espera repartir-se les cadires amb qualsevol formació que li doni el “sí”. Li és igual si és el PP, Ciutadans o la nova marca d’Iniciativa.

David Lloveras representa l’entrada a l’Ajuntament de Mataró d’un ciutadà d’esquerres, que vol millorar la ciutat i que no forma part d’una classe política que ha traït la seva història.

Nosaltres som d’esquerres i en fem bandera.

Per això hem tancat un acord amb el moviment de SOM Alternativa iniciat per Albano Dante Fachin, on ens estem agrupant persones d’esquerres que volem canviar casa nostra. Per contra, n’hi ha d’altres que reneguen dels seus inicis perquè prefereixen repartir-se diners i càrrecs públics.

VOLEMataró guanya un regidor a partir de febrer, però el més important és que hi guanya la gent de Mataró perquè tenen una altra persona que es preocupa pels seus problemes i que busca solucions. Fins ara ho ha fet des del carrer, i a partir de febrer ho farà com a regidor.