Les primàries de VOLEMataró – SOM Alternativa superen el 95% de participació

Aquest cap de setmana han tingut lloc les votacions de les primàries a VOLEMataró – SOM Alternativa i ho han fet 127 persones de les 136 adherides al partit. Aquesta xifra suposa un 95,96% de participació.

Des del VOLEMataró – SOM Alternativa es fa una valoració molt positiva de la xifra de votants ja que supera les dades de les primàries que s’han fet fins ara a la ciutat i situa aquestes primàries com les més participaves de Mataró.

El sistema de votació permetia ratificar la cap de llista Montse Morón que ja va obtenir l’aval unànime dels òrgans del partit. Tot i així es va decidir que també se sotmetés al suport dels adherits al partit. També es va decidir qui formava part de la llista i quina posició ocuparien.

La cap de la llista municipal, Montse Morón, ha destacat el caràcter treballador de la gent que forma la llista i dona les gràcies a tota la gent que ha fet possible les Primàries pel seu treball en equip i de forma voluntària.

COMPOSICIÓ DE LA LLISTA

La llista obtinguda de les primàries mostra com tres dones estan en les sis primeres posicions de la candidatura: Montse Morón com a cap de llista, Mari Carmen Domínguez al número 4, responsable d’Igualtat al partit junt amb la Mari Carmen González al número 6.

Com a número 2 hi haurà David Lloveras, responsable de comunicació i que ha acompanyat Morón en el projecte des del principi. En el número 3 hi ha José Antonio Lara, responsable de mobilitat en el partit. En el 5 trobem a Manuel Conejo, membre des del principi del partit i responsable dels tràmits administratius i en el 7 a Adam Pardo, responsable de l’àmbit de Seguretat i Prevenció.