Les Primàries de VOLEMataró – SOM Alternativa

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de novembre tindrà lloc les primàries a VOLEMataró – SOM Alternativa.  L’horari és de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. El resultat es donarà a conèixer en una roda de premsa el dilluns 26 de novembre a les 19 hores al mateix local de VOLEMataró.

A les primàries podran votar totes les persones adherides al partit. Les votacions serviran per ratificar Montse Morón com a cap de llista, que ja ha rebut el suport unànime i as més a més, els votants podran decidir les persones que formen part de la candidatura que es presentarà al mes de maig en dos trams: del 2 al 7 i del 8 fins al 25. Per tancar la llista electoral es posaràn dues persones de renom.

A continuació us posem, per ordre alfabètic els vídeos d’alguns de les persones que van a la llista electoral:

Manuel Conejo

Luigi Domingo

Mari Carmen Domínguez

Juan José Fernández

Mari Carmen González

José Antonio Lara

David Lloveras

Montse Morón

Adam Pardo

Pedro Pérez

Pedro Rama

Antonio Solana

Gulnur Zamanova