Errors molt greus durant la licitació d’obres a Cerdanyola obliguen a anul·lar-la

L’alcalde, David Bote, intenta defensar-se afirmant que és un error sense importància, tot i que podria haver incorregut en un delicte de prevaricació

VOLEMataró va denunciar ahir durant una roda de premsa “les mentides de l’alcalde David Bote” que intenten treure importància a l’anul·lació de la licitació de les obres d’urbanització del barri de Cerdanyola.

Per la formació encapçalada per la regidora Montse Morón, “s’han comès irregularitats molt greus durant la licitació” que fins i tot va denunciar el secretari de l’Ajuntament en un informe.

“El més important de tots és que es va licitar l’obra mesos abans de tenir el vist-i-plau dels tècnics de l’Ajuntament”, una situació que va en contra de la llei. A més, “durant l’obertura de sobres es va passar per alt, com si no passés res, la falta de documentació i d’informes que havien de mostrar les empreses”. Amb les obertures d’aquests sobres i no corregint la manca d’informació, el govern estava donant per vàlida la licitació, tot i que era evident que no podia fer-ho.

La regidora de VOLEMataró, Montse Morón, va mostrar-se decebuda pel govern de Bote i va denunciar “que tenen els mateixos tics que governs anteriors i que ens han portat a tenir casos com el del Sorrall que han provocat pèrdues irreparables per a l’economia de la ciutat per valor de milions d’euros”. Uns diners que per ara no se’n fa càrrec ningú i que la ciutadania sembla que no recuperarà.

Morón va aprofitar l’avinentesa de la roda de premsa per reclamar la documentació que li deuen del Rengle ja que “el PSC ha incomplert tots els terminis per fer-la pública que ell mateix va donar”.