La Claudia es queda a casa

Desprès de 8 mesos de lluita i negociacions, la família de la Claudia Lémos ha resolt la seva situació habitacional. Se li ha assignat una vivenda digna a una família necessitada. Us donem les gràcies a totes per fer-ho possible!  A StopDesahuciosPAIcAM-Plataforma d’Afectats per l’ICAM i l’INSSPAH MataróPlataforma de Afectados por la Crisis i en especial a totes les persones de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mataró.

Aquest és un dels més de 2.000 casos que està passant a Mataró. Tenim un problema real i greu a la ciutat. El Govern ha de donar resposta de debò. Deixar-se de plans 2022 o 2050 i veure els casos que estan succeint a la ciutat que diu que està governant. I posar-se a treballar en accions directes reals i efectives.

Aquí us deixem el programa de MAR TV, L’Àgora que dediquem a alguns dels casos de falta de habitacionalitat a Mataró, entre els quals està la de Claudia Lémos.