El govern de Mataró no funciona i paralitza la ciutat

Els últims dies hem assistit, una vegada més com a espectadors, d’un nou episodi del “culebrot” entre el PSC i el PDeCAT. El pacte entre els socialistes i els convergents fa aigües perquè en cap moment es va pensar a governar Mataró, sinó en repartir-se el poder, les regidories i els càrrecs i quedar-se asseguts a la cadira fins al 2019.

El govern és incapaç d’acabar res i com a conseqüència, Mataró és incapaç d’avançar i progressar. No hi ha projectes o programes damunt la taula que es puguin tirar endavant abans del maig del 2019.

A més, la distància que manté el govern amb els mataronins és la mateixa que aplica a l’oposició. Res de diàleg, res de comunicació i com qualsevol altra mataroní, sabem l’actualitat gràcies als mitjans de comunicació.

Ara mateix la ciutat va a la deriva i sort en tenim dels ciutadans que cada dia tiren endavant Mataró. VOLEMataró, el principal partit de l’oposició, manté un estricte control al govern i per això demanem al govern:

  • Posar data al Pla de Mobilitat (l’actual és del 1995 i des del 2015 estem exigint-ne un de nou).
  • Presentar el Pla de Salut que esperem des de fa 2 anys.
  • No volem una altra pròrroga amb el contracte de Mataró Bus. Aquesta empresa sembla trencar el plec de condicions i no respecta els drets dels treballadors, dóna un servei públic insuficient. El 2015 el govern es va comprometre a passar un informe i estudiar la possible remunicipalització.
  • La reconstrucció immediata del mur del camp de futbol de Cerdanyola.
  • Els inspectors de la zona blava se senten maltractats per l’empresa i des de fa més d’un any, el govern entre els socialistes i convergents es van comprometre a assumir la seva gestió per millorar la seva situació. Evidentment, el govern segueix sense fer res de res.
  • Fa dos anys que esperem les conclusions de la comissió per la reconversió de PUMSA.
  • El projecte de patis oberts de Cirera segueix aturat i és molt necessari davant la manca d’espais públics on les persones puguin jugar a pilota i exercir el seu dret a l’oci i el lleure.
  • Fa 11 anys que el govern socialista té pendent posar en marxa els horts urbans de la ciutat. No han mogut ni un dit i la feina la fan els veïns i veïnes.

Mataró es mereix un govern que treballi pels mataronins i les mataronines, per fer-los la vida més fàcil i millorar la ciutat.

Si en els pròxims dies no veiem un canvi dràstic del govern sociovergent, prendrem les mesures que considerem necessàries per protegir el futur de la ciutat de Mataró.