Campanya: “lliura l’acta Anna María Caballero Sancho”

Alguns integrants de l’Agrupació d’Electors de VOLEMataró hem decidit demanar signatures per sol·licitar que Anna María Caballero Sancho lliuri l’Acta de regidora.

Per tot això hem fet aquest escrit i ho hem manat a la plataforma de change.org per recollir les signatures.

Aquest és l’escrit:

En les eleccions municipals de 2015 a Mataró, l’Agrupació d’Electors de VOLEMataró va obtenir 3 regidores. En tan sols un mes de la constitució del Consistori, la regidora Anna María Caballero Sancho va deixar el grup municipal passant a ser regidora NO Adscrita.

Després de més d’un any a l’Ajuntament, el treball presentat per la regidora és ínfim i de poca rellevància, no justificant el sou que cobra de diners públics.

El balanç és:

– Dels 17 plens que porta, en 8 no ha intervingut prenent la paraula, en 3 no ha assistit al Ple, per la qual cosa en 11 dels 17 plens és com si no estigués.
– En 10 no va presentar cap proposta al Ple.
– En els 7 plens restants ha presentat 4 Propostes de Resolució, de les quals retira 3 en el propi ple, 2 precs i una pregunta.
– A més d’absentar-se en 3 plens, en 2 ha arribat tard.

Molt baix el bagatge de treball presentat en el ple, sent la seva representació de la veu de la Ciutadania de Mataró molt escassa.

D’altra banda, a la gran majoria de les comissions informatives no s’ha presentat, per la qual cosa no està informada del que succeeix a l’Ajuntament ni a la ciutat.

Les tres regidores de VOLEMataró es van comprometre, mitjançant la signatura d’un codi ètic, a dimitir de la seva acta de regidores, davant qualsevol problema que pogués sorgir en el transcurs de la legislatura, i a donar pas al següent en la llista electoral.

Anna María Caballero Sancho, no havia d’entrar a l’ajuntament, ja que de cada tres persones, una d’elles havia de ser de sexe o gènere oposat, encara així, la cambra en la llista, va decidir deixar pas a una dona i el no entrar a l’ajuntament.

Si estàs conforme, pots signar en: https://www.change.org/p/annacaballero20-entrega-el-acta-de-regidora-a-su-leg%C3%ADtimo-due%C3%B1o-la-*agrupaci%C3%B3n-de-electors?<br< span=””> />
Si vols fer difusió pots copiar les imatges per imprimir o per enviar per xarxes.

acta-caballero-web acta-caballero-rrss