persones

Una altre mala gestió. Sabem que hi ha molta gent que opina que la Festa al Cel no és una bona opció per a Mataró i la convidem a manifestar-ho.

VOLEMataró i els seus membres ens hem afegit a dir:

“A Mataró no ens cal la Festa al Cel”

Per tot plegat, som moltes les persones, col·lectius, entitats i moviments de la ciutat que reclamem a l’Ajuntament de Mataró que deixi de promoure i organitzar la Festa al Cel. Alhora, emplacem a encetar un debat ciutadà per repensar els espais i els esdeveniments que han de servir per projectar la ciutat de Mataró.

Afegeix-te a les persones i entitats que diem:
“A Mataró no ens cal la Festa al Cel”

ENLLAÇOS

Llegeix el manifest “A Mataró no ens cal la Festa al Cel”

 

Adheriu-vos al manifest (entitats)

 

Adhereix-te al manifest (persones individuals)

 

Actualització (2017)

Mataró cancel·la l’exhibició , Calella i Santa Susanna se la treuen de sobre. El 2017 es fa en Terres de Lleida, a l’aeroport d’Alguaire. Barcelona va deixar d’acollir-la el 2013, per recaure a Mataró de 2014 a 2016. Però dos mesos abans que tingués lloc al 2016, l’alcalde va anunciar que se suspenia per motius econòmics. Ara, malgrat que s’hagi suspès, l’Ajuntament de Mataró assumeix els costos derivats de la cancel·lació, que podrien arribar a uns 46.000 euros. Un altre mala gestió d’un govern sociovergent.