Ple Ordinari d’abril de 2016

Un Ple a on es va parlar de la ciutat amb la resolució de la gossera, l’estudi de remunicipilatizar els serveis de la ciutat i defensar els mateixos drets que tenen les persones amb discapacitat funcional.

DSCF4164Abans del Ple, la PAC va denunciar desnonaments a la nostra ciutat i talls de subministraments bàsics a famílies vulnerables. Des de PODEMataró i VOLEMataró donem suport i suport públic a les seves reivindicacions i lluita. Com vam demostrar en el passat ple. Mentre hi hagi un sol desnonament o un tall de subministrament bàsic a persones de bona fe, conseqüència de les seves rendes baixes, lluitarem per revertir la situació social protegint als més vulnerables.

En aquest Ple VOLEMataró va presentar una Declaració Institucional de moció de rebuig al nou model universitari de graus denominat 3+2. La Proposta de Resolució sobre la situació actual a Síria, l’Irak i Afganistan, sol·licitant la retirada o baixada de la bandera europea a l’Ajuntament. I el Prec sobre l’Accessibilitat Universal Municipal.

DSCF4177La Proposta de Resolució no va ser aprovada pel ple. Sent la primera resolució del grup municipal que no s’ha aprovat. Es veu que quan es toquen les banderes algunes persones es posen nervioses i no quan hi ha gent que està morint per les polítiques de la Unió Europea. No entenem que una simple baixada de bandera a mig pal en senyal de dol sigui tan nociu per a la ciutat. Pel que fa al prec, el govern del consistori es va comprometre a dur-ho a terme.

També destaquem la incorporació de la nova regidora de Ciutadans Maria José González en substitució de la renúncia a l’acta de regidor per part de Xavier Caravaca el passat mes de febrer. Li desitgem el millor en la seva etapa com a regidora i que juntes treballem per treure endavant la ciutat de Mataró.

Us passem la retransmissió del Ple de l’Ajuntament de Mataró del mes d’abril

També us recordem que el proper 13 d’abril tenim un Ple Extraordinari, on hi haurà l’aprovació definitiva del Pressupost General 2016 de l’Ajuntament de Mataró. I l’aprovació dels contractes programa entre l’Ajuntament de Mataró i les seves entitats dependents: Aigües de Mataró S.A., Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró, EPE Mataró Audiovisual, Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A., EPE Tecnocampus i Fundació Tecnocampus.

ENLLAÇOS